like a sound played again and again


ja, juldagar är totalt meningslösa och inte särskilt händelserika direkt. är jävligt slö i vilket fall så gör kanske inte så mycket. nyss kopplat in tangentbordet och musen jag fick igår, nice äre i alla fall, riktigt gött att slippa alla sladdar haha :)

och ja, julafton är över och det var trevligt men känns också sjukt egentligen. man stressar upp sig i nästan en månad innan för en dag som faktiskt är över på ja, en dag. ganska så meningslöst. lite samma sak med nyår, visst är jag också en av alla dom som letat efter den perfekta nyårsklänningen osv - men egentligen är det ju precis som vilken kväll som helst, vilken fest som helst. bara att man råkar gå in i ett nytt år som egentligen inte förändrar nånting förutom att det står 2010 som årtal på fotona man tagit istället. allting är precis likadant som år 2009, bara att man kallar det annorlunda, ingenting förändras över just den där lilla minuten då klockan slår tolv och man förväntar sig att allting ska bli så jädra bra nu för man börjar ju om på nytt. men man står fortfarande på samma plats i samma klänning bland samma folk och tittar på samma fyrverkerier och tänker samma tankar och känner samma saker som man gjorde en minut tidigare, då det fortfarande var december.

trots att man lägger ett helt år av händelser bakom sig så påverkar det hela nästa år också. ingenting förändras egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0