turn it up turn it up with cocaine

godmorgon typ. fast har faktiskt varit vaken ganska länge ändå :)
igår då så fortsatte kvällen med att hanna kom, sen blev det rostade mackor och fixa till oss, sen fick vi skjuts med becca och soyan upp till hellund :) blev ju fest där efter ett tag och det var riktigt nice, hade sjukt kul och gratisfylla är ju aldrig fel haha. var en förövrigt annorlunda kväll men det kändes jävligt bra ändå. tack! 

runt tre någon gång hade typ alla börjat dra sig hemåt och då kom snälla linus och hämtade mig och julia, så drog vi hem till henne och kröp ner i sängen med tofifee och grey's anatomy. deppade ner linus totalt på vägen hem också, haha förlåt :( julia däckade typ direkt när vi kom hem ändå medan jag låg vaken av massa lama sms som bara gjorde mig jävligt sur. men det löser sig väl det med i suppose. jaja, imorse blev man väckt mitt i bakfyllan av att julia hade köpt pizza (y)

och förövrigt så är jag vinnaren av mitt och julias lilla vad, så hon ska springa halvnaken nerför en hel gata för att hon förlorade hihi :D så kan det gå när man slår vad med mig och bekks får bestämma vad som händer förloraren, haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0