SHE'S GOT HER FINGER ON THE TRIGGER LIKE BANG BANG


och så var ännu en vecka slut, hoho jaja.
jobb i torsdags, sen blev det några avsnitt big bang theory med alex innan jag drog hem. i fredags var det upp till linköping med mor och hälsa på älskade pappa ♥ . sen på kvällen träffade jag tirre en stund och sen kom mina syskon hem och så firade vi mor min. både hon och pappa fyllde år i fredags serru.

igår blev det utgåååång, rockade bongo och o'learys med himla fina tjejer! riktigt kul kväll :)


piffade upp mitt svenneblonda hår med lite rosa hårmascara!
SAY SHUT UP AND QUIT YOUR CRYING, GIVE IT TIME AND YOU'LL BE FINEvar aspepp på jobb måndag-torsdag denna veckan, och så blir man sjuk som fan under natten till måndagen. gött. eller inte. legat hemma alltså i tre dagar och kollat på oändligt många avsnitt av desperate housewives, även juno, the wave, den otroliga vandringen och lite pongo och de 101 dalmatinerna.

imån blir det förhoppningsvis jobb i alla fall, nicenice. för övrigt är 25 april ett ganska bra datum, löning och kent har släppt sitt nya album (som jag i och för sig inte lyssnat på än då jag har lite för mycket huvudvärk). men det kommer.


PASSIONERAT MEN OKONTROLLERAT, HA - IDIOTER


oj. hej eh

jaja, veckan har rullat på. jobbat tisdag-fredag, torsdag och fredag vart det långa pass så har varit ganska slutkörd nu i helgen haha. men haft en bra vecka. varit duktig och vart ute och gått innan frukost några gånger, hade mysigt sällskap med mig hem efter jobbet i onsdags och igår var hela familjen hemma och det var himla mys faktiskt.

idag är jag mest rastlös och har svårt att fokusera. men man kan ju inte mer än att hoppas hoppas hoppasensam är så jävla stark

så jag behöver aldrig be om hjälp

som om det lika gärna var
det kommer alltid tyngre dar
men jag är inte säker på att jag kan bära dig

men om vi litar på varann
så har vi en liten chans

att vara osäker och svag
är precis vad jag vill va

I EXPECT YOU NOT TO COME, BUT TO BE THERE. AS THE GHOST OF ALL I FEAR
go söndag. redbull och desperate housewives och bror var hemma och hälsade på en sväng.
igår jobbade jag 7-18.30 sen kom jag hem och sov ungefär.

köpte äntligen popadelica-biljett häromdagen, så peppad! den svenska björnstammen kommer bli fetttt. kapten röd och bob hund kommer nog också vara rätt bra. och nästa helg är jag ledig! då blir det utgång, sååå på tiden!

The Concept – Gimme Twice ← kommer också till popadelica, och låten är gogogogo

"I got it all worked out let settle now
but then you poke around for a better plan
it’s not an easy street give it, give it all tonight
I’m such a mess right now, such a mess right now

I said to live this life, said to live this life
it takes a hell lot time making peace at night
it’s not an easy street, I shouldn't even bother now
I want less in life simply stroke some town
you better sip through all your fancy wine and come alive once more"IT'S FOR ME TO DECIDE IF FLAMES WILL REACH HEAVEN TONIGHTalltså så typiskt mig; beställde kläder från ginas hemsida för nån vecka sen, så var det ett plagg som inte kom med pga tekniska fel blabla, så skulle jag gå in idag och beställa den igen då, alltså bara den. vad händer? eeh beställer hundra grejer förutom just det plagget haha :( menmen, internetshopping gör mig glad i alla fall hehe.

inte bloggat så mycket, men det har inte hänt så mycket. eller jo, men inte saker man skriver här. tja påsken var ju inte så himla rockig kanske, men söndagen och måndagen var bra i alla fall. jobb hela söndagen och sen blev det att köpa med sig chips och dip och vandra mot en kväll med sagan om ringen och bra sällskap.

i tisdags var det ä n t l i g e n dags att gå på in flames! som jag längtat. blev donken med bekks först, sen mötte vi upp tess och sebbe och så blev det öl på olles innan vi drog till parken. älskade in flames, så jävla bra är ni ♥ crawl through knives, liberation, clayman, trigger, take this life och självklart only for the weak var lätt bäst <3


blev inte så många bra bilder va, i början stod jag i mitten långt fram men man står ju sällan kvar där man först stod på konserter haha.

I DON'T KNOW IF YOU CARE AT ALL

and you said:
I think I know how you're feeling
and I replied:
I don't think so at all

and it's time
tell me what you are thinking
and guide me

where do we go from here
do our ways converge
or do they seperate to nowhere?
destination unknown


GLAD PÅSK!

får man väl säga fast att det inte är en sån himla glad påsk.
jag är sjuuuuk och ska jobba imån, därav tillbringar jag kvällen i min säng med film och serier. och eventuellt redbull.

veckan har varit kaos och katastrof på flera plan, men också varit bra på andra. har jobbat onsdag torsdag och idag. efter jobbet i onsdags träffade jag david och så kollade vi på the basketball diaries (riktigt bra film det där). i torsdags efter jobbet vart det tacos och en säsong vänner, också himla bra dag. igår var det långfredag och det var lite familjemiddag här hemma, mys.but you didn't have to cut me off
and I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

RSS 2.0