GOTT NYTT ÅR!

gott nytt år babes! ikväll blir det fest!


AND I GO BACK TO DECEMBER ALL THE TIME

extremt dålig uppdatering, men det har väl sina anledningar! hej och hå i alla fall.
 
förra veckan bestod ungefär av jobb - sova - jobb - sova osvosv. sen jobbade jag på julafton med, jag och anna och doris hade "julfrukost" på jobbet med ris a la malta, pepparkakor, julmust osv :) lite mys ändå! sen hem och fira jul med min underbara familj, sån himla mysig dag ♥ så ja, god jul i efterskott! 
 
igår var jag ledig, var sjukt sliten. migrän och grejer, så sov typ hela dagen. idag var det jobb igen. jobb imån och fredag med, sen jobbar jag inte förrän nästa år ;) woho!
 
 
jag och bekkis fixade julstämning på vårt eget lilla vis <3

VILA I FRID

ofattbart. vila i frid, dennis. <3


LOOK, NOW HERE WE ARE. SEE, I NEVER THOUGHT I'D TAKE IT THIS FAR

 
 
hej och hå. haft en bra förra helg och en bra vecka och en bra helg nu. förra helgen var det julbord, twister, vin och lite snöänglar hemma hos tess med fina tjejer!
 
sen har jag jobbat måndag-lördag. på tisdagseftermiddagen åkte jag och bekks till värnamo och shoppade lite, mysmys. hängde med tess en sväng i fredags, och igår var det lite fest hos ple med gött folk :) sen hem till jacob och kolla på ringaren i notre dame. åkte hem och sov vid typ halv sex imorse haha, lagom pigg idag!
 
lite bilder från när vi var hos tirrefirre förra helgen, och en på min nya fina t-shirt!
 

FÖR SÅ MENINGSLÖST FÅR INGENTING VARA

 
älskade hästpojken <3
 
"jag tänker aldrig på det, jag tänker aldrig på det där
för så meningslöst får ingenting vara, så meningslöst får inget vara"

OCH JAG VAR BARA NITTON OCH JAG TÄNKTE ATT "DET HÄR ÄR BRA, HÄR KANSKE JAG STANNAR KVAR"

 
 
 
 
jobbar bara kväll denna veckan och har inte gjort nåt mer roligt än att jobba-sova-jobba-sova typ haha. imorgon jobbar jag min sjunde dag i sträck, sen väntar en ledig helg wohohohoho.
 
jobbade 14-20.30 idag, sen kom jag hem och lagade mat och tänkte göra massa grejer men fastnade framför tv:n och kollade på hell's kitchen och en dokumentär om hitlers kvinnor. mer intressant än vad man kan tro. om en stund har jag tänkt somna så sjukt gött i min säng, och fram tills dess blir det väl big bang theory osvosv
 
bra musik ♥ haha förvånande att det är babyshambles eller.........
pete doherty, marry me!
 

WHAT WILL YOU DO? IF SHE RUNS OUT OF TIME FOR YOU

 
glömt bort bloggen visst lite
 
i fredags var jag ledig i alla fall, hämtade äntligen ut mitt körkort (!) och ett fett paket från gina tricot heh. på kvällen hängde jag hos jacob och kollade på vem vet mest. sen jobbade jag lördag söndag, sinnessjukt stressig helg alltså. söndagskvällen träffade jag david en sväng ute i kylan och höll på att frysa ihjäl :(
 
jobbade igår och skulle vart ledig idag, men blev inringd imorse så ja. nu på kvällen har jag bakat kladdkaka (nomnom). nu blir det jobb onsdag torsdag fredag, sen är jag ledig i helgen och den kommer bli awesomeeeee
 
 
 
Will you raise me up?
Will you help me down?
Will you help get me right out of this godforsaken town?
Will you make it all a little less cold?

I can do that
I can do that

RSS 2.0