NÄR INGA SORGER FINNS KVAR, VAD BLIR VI DÅ LYCKLIGARE AV?hola. hade en fin helg alltså, jobb både lördag och söndag och lördagkvällen var bra med fint sällskap och harry potter och lite så.

natten mellan söndag och igår sov jag drygt 16 timmar, haha wtf? sjukt gött var det dock. sen på kvällen träffade jag tess, gött!

idag har jag jobbat och imån blir det mer jobb, booyaaaaaah :)ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken
brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken

JAG KAN INTE STANNA KVAR, JAG FUCKAR UPP DITT ORGANISERADE LIVhaft en himla fin vecka. träffade tess en stund i måndags, sen i tisdags tog jag tåget från ett regnigt skillingaryd till ett soligt jönköping och mötte upp linn. vi fikade på espresso house och sen blev det en jäkla massa shopping haha, hur nice som helst!

i onsdags kom bekks och hämtade mig och så åkte vi till värnamo och köpte målargrejer, sen åkte vi hem till henne och myste med tacos och kortspel och tv-tittande.

igår blev det impulsplaner, blev panpizza och big brother hos edding med tobbe och leppy. sjukt vilket skitprogram det är egentligen, haha :(

nu ska jag städa mitt rum och lite sånt där mindre kul. imån blir det jobb!


JAG BLÅSTE MINA DRÖMMAR I BALLONGER SOM JAG KNÖT PÅ BALKONGEN
hej och hå. igår blev det nästan tolv timmars jobb, gott. sen kom jag hem, åt chips och kollade på melodifestivalen och gick och la mig ovanligt tidigt haha. var himla trött alltså. är himla trött fortfarande. och så bara snöar det jättemycket ute och jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.

men istället blir det nog att jag spelar sims. eller kollar på någon film. måste nog säga att jag faktiskt älskar söndagar lite, dagen då det verkligen är helt okej att göra ingenting, haha.
And I'm a goddamn coward, but then again so are you
And the lion's roar, the lion's roar
Has me evading and hollering for you
And I never really knew what to do

Now I guess sometimes I wish you were a little more predictable
That I could read you just like a book
For now I can only guess what's coming next
By examining your timid smile
And the ways of the old, old winds blowing you back 'round

KROSSA ALLA FÖNSTER

hej. jobbat 14-20.30, imån jobbar jag 7-18.30. vilket betyder att jag borde sova, typ, nu.

(sne-mun-pose), bild sen i somras. saknar mitt håååååååååår.Så det känns som han pushat sin gräns
Hade inte du högre krav?
Hur kan han vara det största som hänt?

JAG BET MIN TUNGA NÄR DU LOG

haft en riktigt mys-morgon.
vaknade strax innan tio, av mig själv till och med, sen kollade jag på vänner och åt nomnom-frukost (havregrynsgröt med blåbär, hallon och solrosfrön på). och ungefär fjorton koppar kaffe på det.

nu ska jag göra mig i ordning, börjar jobba kl 14!
KOM INTE FÖR NÄRA, DU VET HUR DET BLIR

idag har jag jobbat, 9-16 ungefär och sen handlade jag lite på vägen ut haha. ibland är det sjukt smidigt att jobba i en matbutik. även om jag inte köpte nån mat though. däremot fick jag med mig en jumpsuit, boken shutter island (visste inte att det fanns en bok?! älskar filmen. förhoppningsvis är boken ännu bättre), sen lite smågrejer som balsam och hudlotion.

just nu kollar jag på once upon a time och snart ska jag sova, för jag börjar klockan 6 imån.
och just det, är ju alla hjärtans dag imån med. tjaaa, själv ska jag jobba 6-15 och sen ska jag spela sims. det är fan kärlek för mig ;Dhaha, så rätt <3

JAG GÅR I DAGAR I TRÖJAN DU HATAR


dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar

VARFÖR LANDA NÄR JAG FLYGER FRITT?

hey bananas. igår jobbades det längre än vad som var tänkt, blev 9-18.30 istället! :) idag har jag hittills gjort nästan ingenting, så himla gött. sov till kl 13 ♥ nu ska jag spela sims och dricka redbull har jag tänkt, låter fint. sen blir det jobb både imån och tisdag, gött :)I could have been anyone you see

I wish it was anyone but me
Nothing but pills and ashes under my skin
WORKING 9 TO 5

yes, imorse åkte en yrvaken loveh till jobbet! :) jobbade dock inte 9 to 5 utan 8-14, men nära nog. sen har jag träffat tesselitess en sväng ikväll. imån blir det jobb igen, 9-14! sen på söndag ska jag spela sims. och kolla på once upon a time (är för tillfället lite besatt av den serien). wah haft en riktigt bra dag. och är riktigt taggad på nästa vecka, blir massa jobb! :D


DET FINNS INGA ORD FÖR DET PÅ DET HÄR JÄVLA SPRÅKET

JA DU KAN TOLKA DET HUR DU VILL OCH VI KAN FORTSÄTTA STÅ STILL, VI KAN LÅTSAS SOM INGENTING MEN VI LJUGER FÖR OSS SJÄLVA NUhejhej hemskt mycket hej!

blev ingen pulkaåkning i onsdags då jag jobbade iställlet! i fredags hälsades det på hos ple i hok en sväng där lite folk festade till det, men jag drog hem tidigt då jag jobbade 9-14 igår. :) sen blev det hem och äta duscha fixa yadayadayada, sen dra till bekks och börja förfesta lite med henne och kim :) sen drog vi upp till bongo och hade en awesome kväll rätt igenom ♥
RSS 2.0