SEAL MY HEART AND BREAK MY PRIDE

 
imorgon jobbar jag min nionde dag i sträck, men det är helt okej för på kvällen blir det partyyyyyyy. sen är jag ledig torsdag fredag. så jag är nöjd.
 
godnatttt
 
 
Men jag hör fortfarande
mina snabba klackar mot kullerstenen
Och jag ser fortfarande
hur du stoppade mig och visade vägen
blanka ögon ingen är nån
men det är där jag kommer ifrån

Jag kommer aldrig mer tillbaks, aldrig mer
Jag kommer aldrig mer tillbaks

Glömmer aldrig när hon sa
att om du sticker nu så finns det inget kvar
jag har ångrat varje dag
att jag ljög om att jag skulle stanna kvar
 
heder till er som är kvar
men jag kommer aldrig mer tillbaks
 
 
Thomas Stenström – Jag kommer aldrig mer tillbaks

VI HAR BILDER I TUSENTAL, MEN INTE LÄNGRE NÅGOT MINNE

 
just nu tillbringar jag typ 90 % av min vakna tid på jobbet och de resterande procenten har jag haft körlektion, hängt en hel del med bekkis och även träffat tessss en sväng. jobbat hela veckan och nu blir det jobb måndag tisdag och kanske onsdag, sen köra på i helgen med. gottgott. körlektion imorgon med. tidigt. så jag borde sussa nu.
 
men veckan ser bra ut. och goa saker att se fram emot den närmsta tiden. jag och bekks ska hit the road och ta oss till borås djurpark och även london, åh längtar <3
 
meeen sova vare ja
 
 
 
Några av oss hittar dit en gång
men förstår inte vad vi ser
Några av oss hittar dit en gång
sen aldrig aldrig mer

LEND ME YOUR HAND AND WE'LL CONQUER THEM ALL

solen skiner, jag sitter och lyssnar på bra musik och dricker kall cola zero, mmmhm life is good.
 
nu ska jag dock hoppa in i duschen, börjar jobba kl 15!
 
 
fin bild från midsommar haha

DET ÄR RÄTT LÄNGESEN, SÅ LÄNGE ATT JAG KÄNNER KNAPPT IGEN

 
 
jobbat fredag lördag söndag, sen igår hängde jag med tirre en stund efter jobbet.
idag hade jag körlektion, sen åkte jag till bekks och myste med redbull, pucko och the walking dead. bra dagar. nu blir det jobbbbb tisdag-söndag, whopwhop.
 
nu kollar jag på 16 and pregnant och ska snart susselussaaaa.
 
och sommaren går alldeles för fort
och livet är lagom knäppt
 
 
Hon har kanske förlorat nån gång
Nåt kanske har slagits itu
Hon vill inte komma tillbaks eller vad tror du?

BLÅTT ÖGA, SVARTA TANKAR

dagen har bestått av jobb 7-14 och sen chillade jag med tirre en stund, innan jag drog hem och umgicks lite med min bror som var hemma och hälsade på.
 
nu hade jag snart tänkt lägga mig, imån är det jobb igen och samma sak gäller på lördag och söndag. jobbar stört mycket denna veckan och nästa, men sen lugnar det ner sig lite tror jag. då kanske jag har nåt roligare att skriva om än "idag har jag jobbat........."
 
ja jo, kan väl berätta att jag testade ricinolja i håret för första gången idag. nån annan som testat och vet om det funkar? (köpte en flaska precis innan min klipptid, i förebyggande syfte...) ska tydligen få håret att växa snabbare, samt göra det mjukt lent tjockt yadayada.
 
ah well. sängen väntar. natti
 
 
3OH!3 – YOU'RE GONNA LOVE THIS
 
 
kan vara en utav de snyggaste människorna som finns. coco rocha

OCH DU SOM TYCKER PRECIS SOM JAG, OCH INTE FÖRSÖKER VARA SÅ ÖVERSERIÖS

 
 
 
igår var jag ledig, det var full rulle hela dagen. upp tidigt till en körlektion, därefter till bekks för att sen åka med henne upp till stan. fika och shoppa där och sen vidare till a6, där vi shoppade lite till sen klippte jag mig. tänkte klippa typ till axlarna. men det blev rätt kort. kanske är lika bra då mitt stackars hår var så sjukt slitet. åtminstone vad jag försökte intala mig själv när jag satt där i frisörstolen och försökte andas lugnt medan jag såg långa slingor av mitt hår falla till golvet... (okej, så illa var det kanske inte)
 
så ja, nu är det kort. men åtminstone friskt, mjukt och betydligt tjockare. idag har jag jobbat 12-20.30 och nu ska jag hoppa i säng, börjar vid 7 igen. pusssss

BUT MY HEART TOLD MY HEAD, THIS TIME NO, THIS TIME NO

är så stört trött. men om nån timme ska jag krypa ner i sängen och soooova, börjar faktiskt inte jobba förrän 9.30 imån, så skönt. idag däremot har jag jobbat 11 timmar och det känns i hela kroppen. jobbade kväll igår med, en kund frågade om jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med honom haha. härliga tider.
 
i torsdags var jag dock ledig, så på kvällen åkte jag mot skillingaryd och hängde med bekkis <3
 
känns sjukt att halva sommaren redan passerat förbi och det känns som om jag inte ens hinner göra något somrigt. sånt där som att grilla, sena varma sommarkvällar, bada, sola, äta glass på stranden... fast ja well, jag jobbar massa och det regnar. så är väl bara att gilla läget.
 
Mumford & Sons – Winter Winds fantastiska mumford & sons lyser upp mina dagar
 
 
but tell me now, where was my fault
in loving you with my whole heart

a white blank page and a swelling rage, rage

DEBORAH LIPPMAN

hämtade ut ett fint litet paket från eleven.se igår. det innehöll bland annat mina två första deborah lippman-nagellack, åååh som jag har suktat efter dessa haha. råkade visst hänga med ett neonlack från china glaze's nya kollektion med och åh jag vill egentligen ha varenda lack från den :(
 
 
lite ojämnt målat osv. men så. jäkla. fint.

PEACE&LOVE 2012

tror det blir mest bilder i detta inlägg, då en bild säger mer än tusen ord ehe. nä men det var en awesome vecka med det bästa campet och flera f a n t a s t i s k a spelningar. camp mango, "gayyyyyy", baby wipes, regn, sol, blixtnedslag, pervo-presenningen, cider, underbara konversationer från grannarna, förkylning, duschköa i drygt två timmar, baconost, silvertejp, mjukglass, stå längst fram på di leva, få konstigt dialekt, leta efter norrlänningar, somna på the shins, måla med tuschpenna på alla osvosvosovosvosvosv. så jäkla bra. bl a timbuktu, simple plan, sugarplum fairy, markus krunegård, mumford & sons, den svenska björnstammen och melissa horn var sjukt bra. winnerbäck var lika stört bäst som alltid och kent var helt galet awesome, så värt att offra min röst för ♥

haha blev en del text ändå. lite bilder coming up puss

SOLEN SKINER OCH JAG ÄR SJUK

hej, jag lever. skrev tydligen ingenting innan jag drog till peace eh. i alla fall så var jag ju uppe i borlänge hela förra veckan på fantastiska peace & love, saknar det redan! mer om det och bilder osv kommer senare. sen jag kom hem har jag nämligen legat i min säng med feber och en förkylning från helvetet, såååå kommer mer när jag orkar sitta uppe längre än typ fem minuter i taget. pusspuss

RSS 2.0