NYTT I LACKHYLLAN

ja, jag har en egen hylla i min bokhylla för mina nagellack. problem?


OPI My Boyfriend Scales WallsIsadora nr 739 Surfers ParadiseOPI The Color of MinnieOPI Nothin' Mousie 'bout It (hallå det är små hjärtan i detta - jag dör så gulligt)
Ciaté Caviar Manicure Black Pearls

(fotade såklart nån dag efter och är därför lite avskavt och så)
love it, i alla fall.

EXCUSE ME IF MY HEAD IS TOO BIG FOR THIS BUILDING


jodå. sitter och chillar med kaffe och njuter av att jag är ledig imorgon :)

i fredags var det först jobb sen utgång, jävligt bra. bongo kvällen lång, pipa och sex on the beach, nice! så klart också att den mest oväntade konversationen inträffar vid den absolut sämsta tajmingen. men trots sånt trams slutade kvällen himla bra ändå.

i lördags blev det frukost på max med bekim och jacob, sen sov jag mer eller mindre resten av dagen haha... i söndags träffade jag tirrefirre en stund i vanlig ordning. igår var det faktiskt dags för riskettan, woho ett steg närmare körkortet! efter den lagade linnea och jag mat, pommes och fläskfilé som såg ut som lax... gott var det i alla fall!

idag har jag jobbelijobbat. imorgon är jag ledig, ska upp till stan med tirre och bulle och fixa lite nödvändigheter till peace&love som faktiskt är redan nästa vecka, åh längtar! midsommar i helgen med men jag jobbar så blir nog ganska lugnt ändå.


Bad Meets Evil – LightersSAMLAT KRAFT MEN TAPPAT ALLT

hej jag lever och så

full rulle hela tiden, mycket jobb varvat med lite körlektioner och däremellan fördriver jag mest tiden medan jag väntar på nåt tåg hit eller dit.

men på fredag blir det utgång, det blir nog mer än bra!

nu måste jag hoppa i säng, imån blir det först körlektion och sen jobbar jag stängning.

puss ♥

PSYKET DET ÄR KOMPLEX MED ALLA SINA MONSTER


oj vad sällan det blir skrivet här nuförtiden :(

ja well. jobb och sen stan med bekks i måndags, mycket trevligt! sen blev det även picknick och grejer haha. tisdagen bestod av körlektion och senare ceasarsallad på twin city, himla mys.

jobb i torsdags med sen träffade jag tirrefirre en sväng idag. nu blir det jobb lördag och söndag med! full rulle hela tiden men jag gillar det. nu borde jag sova men sitter och målar naglarna och spelar sims och ska snart hämta en kopp kaffe, haha livet alltså...Börjar klättra, klättrar upp
Och du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig

Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag
Och hela världen sa

Jag bygger, bygger upp
Och du river, river ner

Alina Devecerski – Flytta på dej

HAD A DREAM I WAS KING, I WOKE UP, STILL KING

haft en go vecka. i tisdags var det som sagt körlektion, sen träffade jag bekks och vi åt kebab och satt ute och pratade hela kvällen, så himla mys. i torsdags träffade jag tirrefirre en sväng. i fredags var det först körlektion, sen gick jag och hälsade på edding och hann kolla på nästan en hel film innan jag tog tåget upp till jobbet, så jobbade jag 12-18.

igår var det jobb 7-18.30, sen hängde jag med tesss ida och sandra på kvällen, göttgött. idag har min syster varit här och stannat på både fika och middag och dessutom (äntligen) färgat om mitt hår. imån ska jag jobba sen stan med bekkelibekks :)tog i vanlig ordning några helt normala bilder med bekkis
köpte mig en fin kaffemugg på önska!


hämtade ut mina u-n-d-e-r-b-a-r-a jeffrey campbell-skor. och jag älskar dom. trots att jag blir väldigtväldigt lång i dom haha.

RSS 2.0