HÄR KOMMER BOT, HÄR KOMMER BÄTTRING, MED ETT UNDERBART LIV I SLÄPTÅGjag har bränt mig ännu mer, jag fjällar redan och åt jordgubbar och yoghurt till frukost idag. sommarsommarsommar <3

 

men haft flera bra dagar nu och så, i torsdags var jag som sagt i borås hela dagen och jobbade på en nyöppning av netto där. himla lång dag blir det ju men riktigt kul! sen jobbade jag fredags och igår, sen efter jobbet igår sov jag typ fem timmar haha.

 

sen kollade jag på eurovision song contest för första gången på hundra år typ, lite coolt att sverige vann ändå ju. idag har jag som sagt pressat i solen, sen även varit ute och gått och sen varit hos min fina syster och ätit middag och sådär.

 

imorgon har jag körlektion på morgonen sen blir det att jobba stängning :)

 

känns dessutom helt sjukt att kolla på bilder på alla som gått balen nu osv, och faktiskt inse att det är ett helt år sen man själv var mitt i allt det där med bal och student och undra-vad-som-händer-sen.

 


jag och bästa dejten david på balen förra året. ååh nostalgi. älskar för övrigt att typ varenda bild på mig och david tillsammans från balen blev tvärdålig haha. alltid nån av oss som tittar bort/blundar/gör nån konstig min osv...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0