UNIVERSUM ÄR ETT MONSTER, MEN DET HAR SKONAT DIG OCH MIG

 
 
idag är jag ledig, spotify spelar winnerbäcks nya singel, det regnar ute och jag känner mest för att ligga på soffan resten av dagen (men det ska jag inte). ska dra mig till skillingaryd om några timmar och vara lite social innan det är dags att dra hem och sova inför jobbveckan som börjar imorgon.
 
förra helgen och hela veckan har varit väldigt nice iaf. förra lördagen blev det chili thai och shopping med anna hela lördagen och natten tillbringade vi hos en kompis, satt uppe och pratade tills det var ljust igen. på söndagen träffade jag tirrefirre en sväng :) måndag-torsdag har jag jobbat och i princip sovit hos anna hela veckan, mycket nice. igår var jag ledig men alla samlades på jobbet ändå för att äta tårta och say goodbye till folk som slutar/byter butik nu efter sommaren. mys vare.
 
 
Vi ska vara fria
Men varför och från vem?
Vi ska spela svåra
och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag
och jag gör det med flit
jag spelar chanslöst
och ber dig komma hit

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

LOVE

 
 
jag har aldrig nämnt att jag älskar pete doherty va? nä tänkte väl inte det.

EACH MAN HAS A SECRET TO HIDE AWAY

dag 4 av 7 på denna jobbveckan är nu avklarade, och alla de långa passen ligger dessutom bakom mig. inte illa! tre stängningar kvar denna veckan sen tar jag helg (för en gångs skull då det faktiskt är helg hihi).
 
nu ska jag äta choklad och kolla på australia's next top model en stund innan jag kryper ner i sängen och lär somna som en sten. natti!
 
 
haha hur creepy?!
 

FÅR EN ATT FUNDERA LIKSOM

 
 
fick en liten mini-chock när jag sitter och kollar lite halvt på skavlan med mamma och så bara visar dom ett gammalt klipp där damien echols är med och blir intervjuad. var såklart tvungen att leta upp hela intervjun. läser hans självbiografi as we speak och har sett två av fyra dokumentärer om fallet och rättegången (http://sv.wikipedia.org/wiki/West_Memphis_Three). tips tips tips, sjukt intressant!

STEVE MADDEN

 
 
 
 
 
beställde två par nya älsklingar från henrykole.se häromnatten och hämtade ut dom idag!
nu är man väl redo för hösten, även om jag vanligtvis travar omkring i converse så länge det går...
 
 
 
 

BABYSHAMBLES ♥

 
"won't you come, come back to earth say all concerned, you know how they worry for you. and all their words they jar my nerves I know, each cursed by each and kisses run through"
 
 
den 2 september släpper mina älsklingar nytt album, och den 18 släpper winnerbäck nytt. låter riktigt bra tycker jag!

RSS 2.0