THE MORE THAT YOU FOLLOW ME, THE MORE I GET LOST

till att börja med så ber jag om ursäkt för extremt dålig uppdatering, och så vidare. och för det andra ber jag om ursäkt i förväg för ännu ett nagel-inlägg (känner att den här bloggen drar allt mer mot att bli en renodlad nagelblogg).
 
men nu är det så att mitt nagelnörderi har eskalerat till oanade höjder och någonstans måste jag få skriva av mig om det. förra veckan hämtade jag ut ett extremt efterlängtat paket från your nailerystore, nämligen uv-lampa, gel, penslar, tippar och allt annat man behöver för att bygga gelenaglar hemma. så i söndags drog jag på x antal avsnitt av two and a half men och satte igång, gjorde förlängning med fransk manikyr på mig själv.
 
blev helt okej för att vara första försöket tycker jag! gillar att fransk manikyr är så stilrent och så, men det är alldeles för dämpat och tråkigt för mig. så nästa gång kör jag nog med neonglitter på också ;D
 
men okej, vad mer då? jag har jobbat och sen vart på ikea med mamma (igen). i lördags skulle jag kört utgång med annapanna, men det sket ju sig när jag fick jobba lördag och hon skulle jobba söndag. så kan det ju tyvärr gåååååå. nu har jag haft tre goa lediga dagar iaf, nu blir det jobb resten av veckan :)
 
 

RSS 2.0