WEST OF MEMPHIS

 
tips: kolla på den här dokumentären, sjukt intressant!
 
(för mer bakgrundsfakta: http://sv.wikipedia.org/wiki/West_Memphis_Three)

NAGEL-UPPDATERING

annas naglar jag gjorde! förlängning med silvertippar (ja det är silver fast det ser ut som guld på bilden?) i gelé.
 
mina naglar för några veckor sen!
 
mina naglar just nu! förlängning med tippar som vanligt men testade att lägga glittret över hela naglarna istället för bara tipparna. älskar det, blir mycket mera färgstarkt såhär!
 

SOMMARNATTEN NÄR MAN VAR UNG, SOM MAN HADE NÄR MAN VAR UNG

 
 
livet är lite på topp tror jag allt. två jobbpass kvar, sen på fredag kl 20:15 tar jag fyra veckors semester och det ska bli så sinnessjukt underbart. det är sommar, fint väder, långa ljusa kvällar och jag somnar först när det börjar ljusna igen.
 
på senaste tiden har jag gjort en jävla massa kul i alla fall. gjort naglarna på både mig och anna. haft eva & adam-maraton med anna, evelina, tobbe och anton. hängt massa med tobbe och leppy. fiskat för första gången i mitt liv (och fick en fisk!). druckit pucko med bästisbekks. kollat på hockey. solat och bränt mig. tränat en hel del. tagit årets första dopp med anna. grillat och myst vid en brasa ute i linneryd med fina människor två kvällar i rad. sjungit singstar och myst med anna och evelina under evelinas sista dag i småland på ett tag. druckit massa vin på bekks altan med goa människor ända fram tills morgonen. suttit och pratat med tirrefirre vid spökhuset mitt i natten.
 
och så vidare. och så vidare. livet är gott och snart tar jag semester nananananana
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0