NAGELLACKSHIMLEN

känns nämligen som att det är där jag har hamnat just nu, vänta bara tills jag får hem paketet också. efter att ha börjat bygga gelenaglar på mig själv och i princip haft det konstant i några månader så har jag nu ett extremt sug efter att ha nagellack igen. känner att min inte så lilla samling behövde uppdateras lite så blev en rejäl beställning från www.edgypolish.com. och alltså åhhh, äntligen en jäkla massa märken som inte sålts i sverige innan! fatta lyckan när jag bl a klickade hem några smitten polish, som jag letat efter på svenska shopar i all evighet typ. (okej, alla kanske inte fattar den lyckan)
 
 
några av de jag beställde! mmmhm

SÄGER "OKEJ, GE VAD DU HAR"

ojdå, det var inte igår. full rulle hela tiden så jag hinner knappt med själv.
 
hela april var fin och maj har varit super hittills. sista helgen i april tillbringades som sagt i norge, på torsdagskvällen plockade tobbe och kim upp mig efter jobbet och så påbörjade vi resan mot norge. ca 12,5 timmar senare var vi äntligen framme i Voss hemma hos leppy och jacob! det blev grillat och festande och filmmys och jävligt mycket skratt då alla var mer eller mindre övertrötta. vi lärde oss också att norrmännen lägger till ett e i slutet av i princip allting, de har vägbulor var tionde meter och att ekorre inte alls heter tallefjant på norska. vilken besvikelse :(
 
någon gång mitt i lördagsnatten började vi åka hemåt. kom hem nån gång sent på eftermiddagen och sov rätt gött den natten efter att ha sovit ca en timme på typ 30 timmar? haha ja kul hade vi i alla fall. mys att åka bil och se solen gå upp över alla feta berg osv med :)
 
 
pics från norge!

RSS 2.0