FÅTT LÄGENHET!

 
här sitter jag as we speak och dricker hasselnötslatte medan jag borde göra massa annat egentligen. har ändå varit relativt duktig på min lediga dag, vaknade i nässjö med bästa och drog sedan hem och lagade mat, hälsade på tess och sen har jag fixat massa såna där halvtråkiga grejer man gärna skjuter upp - typ bokat frisörtid och fixat mtítt abonnemang som snart går ut osv. resten av kvällen ska jag rensa ur min byrå och fixa mina naglar.
 
men som rubriken säger så har jag blivit med lägenhet!! är så sjukt glad. från och med 1 dec är en supermysig etta på bymarken i jönköping mitt hem :D därav får jag lite halvt hysteriska panik-moments då jag börjar riva ut allt jag äger och försöker att slänga bort allt jag inte behöver, medan jag i nästa stund tänker "ääääh det är drygt två veckor kvar så det är luuuugnt" och sätter mig och tittar på orange is the new black istället.
 
haft det himla bra på sista tiden iaf, hängt mycket i nässjö hos min fina och lagat mat och myst och äntligen sett the hunger games (alltså huuuur kan jag låtit det gå så länge?). var bättre än jag trodde faktiskt! i måndags mötte jag upp anna efter jobbet och vi länsade hemköp på allt dom har ungefär och hade picknick i hennes bil och åt tills vi mådde illa typ hahah. sen hängde vi med tobbe som hade fått fälgrengöring i ansiktet så blev en oplanerad tripp till jourcentralen på sjukthuset! men allt slutade lyckligt hah.
 
jaja nu blir det ännu mer klädrensning </3 imån jobbar jag stängning sen blir det att se sverige-portugal hos finaste. nästa vecka ska vi köra paintball med jobbet, haha är fett taggad!!
 

RSS 2.0