HAVE YOU EVER THROWN A FIST FULL OF GLITTER IN THE AIR? HAVE YOU EVER LOOKED FEAR IN THE FACE AND SAID "I JUST DON'T CARE"?

 
 
 
 
 
 
 
livet är riktigt jäkla bra just nu. jag jobbar och sliter som vanligt och resten av tiden tillbringar jag typ i nässjö hos finaste. vilket gör det värt att sätta sig i bilen kl 6 på morgonen för att köra till jobbet hah.
 
hade goaste helgen måste jag säga. träffade tirre en sväng efter jobbet i fredags, sen åkte jag upp till nässjö och sov där till söndagen. mys med massa film och tacos osv. sen mötte jag upp evelina och så drog vi upp till mullsjö och sov hos annapanna, för på måndagen åkte vi till ullared. så jäkla typiskt att förra året när vi var där var det snöstorm på vägen hem och denna gång vanlig storm... men sjukt kul hade vi ändå.
 
nu ska jag måla om naglarna och sen soooovaaa, är så sjukt trött. men imån blir det sovmorgon då jag inte börjar förrän 13.45 (y) jobbar till stängning och sen ska jag kolla på titanic hos tirrefirre! lördagen bjuder på skräckfilmer och mat med bästa sällskapet. jaaa det är nice!
 
 
haha saknar mina gamla långa naglar :((( går aldrig att få dom såhär när man jobbar i butik dock hah. tufft liv ;dd
 

SIMS <3

nu sitter jag äääntligen och installerar sims 3 + alla expansioner, typ den enda nackdelen med en ny dator haha, att behöva installera om allt. men sen ska här spelas ;D
 
haft sjukt bra dagar i alla fall, åt pizza med anna i lördags och sen hängde jag med henne hem till mullsjö och sov där. söndagen bestod av en mysig frukost och rundtur i mullsjö, sen drog jag hem och träffade tirre på kvällen. igår hade jag äntligen tid hos bästa frisören kl 9, färgade och toppade håret så nu är det fräscht igen haha :) sen drog jag förbi tess en sväng på hemvägen. kvällen och natten och denna dagen har tillbringats i nässjö med matlagning, harry potter och alla komediserier tv6 har att erbjuda, myyys!
 
 
någon gång i början av 2014 kommer sims 4!!!

RSS 2.0